Telefon
WhatsApp
YANGINDAN ETKİLENEN SOKAK HAYVANLARINA ALANYA BELEDİYESİ’NDEN DESTEK

Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yangın afetinin etkili olduğu Bayır Mahallesi’nde, yangından etkilenen sokak hayvanları için seferber oldu.

Tüm kadrolarıyla yangın afetinin yaşandığı bölgelerde seferberlik ilan eden Alanya Belediyesi, yangından etkilenen sokak ve doğa hayvanlarının da yardımına koşuyor. Yangın afetinin çok etkilediği Bayır Mahallesi’nde yangının sona ermesinin ardından çalışma başlatan ekipler, doğal popülasyonun korunması için hayvanlar için beslenme alanları oluşturuyor.

HAYVANLARIN BESLENME, BAKIM VE SAĞLIK KONTROLLERİ YAPILIYOR

Bayır Mahallesi’nin ulaşım yolları boyunca hayvanlar için beslenme alanları oluşturduklarını belirten Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Saim Kanlı, “Ekiplerimiz yol boyunca gördükleri ve erişebildikleri sokak hayvanların bakımını, beslenmesini ve sağlık kontrollerini gerçekleştiriyorlar. Sürekli olarak da bu denetimler gerçekleşecek” dedi.

“SOKAK HAYVANLARINA BİRLİKTE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Yangından etkilenen hayvanların beslenmesini ve bakımını Alanya Belediyesi’nin yanı sıra bölgede yaşayan vatandaşların da üstlendiğini belirten Müdür Kanlı, “Bayır Mahallesi'nde yangından kurtulmuş olan sokak hayvanlarına mahalle halkı da sahip çıkıyor. 10 kedi ve 5 köpeğin bakımını üstlenen aileler var. Hep birlikte onların da yaralarını saracağız” diye konuştu.


Bu haberi sosyal medyada paylaşabilirsin.



Haber Yazı Detay Alt Kısım Reklam Alanı 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Trend Haberler

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Sosyal Medyada Biz

E-Bülten Aboneliği