Telefon
WhatsApp
TURUNCU BAYRAK BAŞVURULARI BAŞLADI !

Alanya Belediyesi tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen, bu yıl ise 18’ncisi gerçekleştirilecek olan Turuncu Bayrak Hijyenik İşletme Projesi’nde, COVID-19 (Yeni Tip Koronavirüs) salgını nedeniyle denetimlere verilen ara, kuralların revize edilmesiyle birlikte yeniden başlıyor.

İŞLETMELER için BÜYÜK FIRSAT !

 Prestij ve kalitenin de göstergesi olarak kabul edilen Turuncu Bayrak sayesinde işletmeler, sundukları hizmetin hijyen kurallarına uygun olduğunu müşterilerine ilan edebilme fırsatı buluyor. Pandemi nedeni ile 2020 Turuncu Bayrak Denetimlerini erteleyen işletmeler 2021 yılı denetimlerinde tekrar denetlenecek.

SON BAŞVURU TARİHİ 15 AĞUSTOS

Turuncu Bayrak Projesi’ne dahil olmak isteyen işletmeler 15 Ağustosa 2021 tarihine kadar Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne başvuru yapabilecek. Turuncu Bayrak Hijyenik İşletme Projesi’ne katılabilecek gruplar ise şu şekilde; restaurant, pastane, ekmek fırınları, dondurma, pasta, yufka imalathaneleri, yemek fabrikaları, kasaplar, okul öncesi eğitim kurumu, okul kantinleri, bayan kuaförleri, şarküteri.


Bu haberi sosyal medyada paylaşabilirsin.



Haber Yazı Detay Alt Kısım Reklam Alanı 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Trend Haberler

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Sosyal Medyada Biz

E-Bülten Aboneliği