Telefon
WhatsApp
 Çakır Caddesi’nde asfalt çalışması tamamlandı

Alanya Belediyesi, Mahmutlar Mahallesi Çakır Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmasını tamamladı. Kent genelinde işlevini yitirmiş ve yeni açılan yollarda başlatılan asfalt çalışmaları, Payallar, Kargıcak, Oba, Bektaş ve Küçükhasbahçe mahallelerinde devam ediyor

BEKTAŞ-HASBAHÇE ARASI ASFALT YENİLEME ÇALIŞMASI

Asfalt programı kapsamında Bektaş ve Küçükhasbahçe yolunda asfalt yenileme çalışması başlatan ekipler, Hamit Özçelik İlkokulu istikametinden yayla yoluna kadar bağlantı yolunda genişletme çalışması yapıyor. Mevcut asfalttın iş makineleri ile temizlendiği yolda stabilize çalışması devam ediyor.

BAŞKAN YÜCEL, “ULAŞIM KONFORUNU ARTIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Çalışmalar hakkında bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kent genelinde yenilenecek ve yeni açılan yollarda sıcak asfalt çalışması için hazırlıkların sürdürüldüğünü belirterek, “Vatandaşlarımızın doğudan batıya ulaşım konforunu sağlamaya devam edeceğiz. Öncelikli olarak altyapı ve stabilize çalışması tamamlanan caddelerde hızlı bir şekilde asfalt çalışmasına geçeceğiz. Sıcak asfalt çalışması Payallar Mahallesi Çamuryol’da devam ediyor. Halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.


Bu haberi sosyal medyada paylaşabilirsin.



Haber Yazı Detay Alt Kısım Reklam Alanı 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Trend Haberler

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Editörün Seçimi

Sosyal Medyada Biz

E-Bülten Aboneliği