Telefon
WhatsApp
ALANYA'DA AVRUPA KADINLAR AÇIK KULÜPLER HOKEY ŞAMPİYONASI YAPILDI

Türkiye Hokey Federasyonu tarafından Alanya’nın ev sahipliği ile düzenlenen “Avrupa Kadınlar Açık Alan Kulüpler Hokey Şampiyonası C2” 03-06 Haziran tarihleri arasında Avsallar Olimpik Hokey Spor Kompleksi’nde yapıldı.

8 takımın katıldığı Avrupa Kadınlar Açık Alan Kulüpler Hokey Şampiyonası C2'de (EuroHockey Club Challenge II Woman) Gaziantep Polisgücü, final maçında İskoçya temsilcisi Clydesdale Western Kulübü ile karşılaştı. Gaziantep Polisgücü, final maçında İskoçya temsilcisi Clydesdale Western'e 2-1 mağlup oldu. Gaziantep Polisgücü, şampiyonada 3. olarak bir üst gruba yükselme fırsatını kaçırdı.

Şampiyonada İskoç temsilcileri Clydesdale Western Kulübü ile Avusturya'dan SV Arminen'i 5-0 mağlup eden Edinburgh University HC bir üst şampiyonada yer almayı başardı. Dereceye giren takımlara ödüllerini Alanya Gençlik ve Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı, Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, Gaziantep Polisgücü Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan ve Türkiye Hokey Federasyonu Antalya İl Temsilcisi Hasan Dişkaya verdi. “Avrupa Kadınlar Açık Alan Kulüpler Hokey Şampiyonası C3” 08-11 Haziran tarihlerinde Avsallar Olimpik Hokey Spor Kompleksi’nde yapılacaktır.


Bu haberi sosyal medyada paylaşabilirsin.



Haber Yazı Detay Alt Kısım Reklam Alanı 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Trend Haberler

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Editörün Seçimi

Sosyal Medyada Biz

E-Bülten Aboneliği