ALANYA 'DA 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI !
19 Eylül Gaziler Günü, tüm yurtta olduğu gibi Alanya’da da Atatürk Anıtı önünde düzenlenen resmi törenle kutlandı.
Hükümet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, Alanya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Resul Yıldırım, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı, idari birim amirleri, siyasiler ile gaziler ve onların yakınları katıldı.
Çelenk sunumuyla başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Alanya Şube Başkanı Abdullah Yılmaz’ın günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmanın ardından sona erdi.
Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenin ardından protokol üyeleri ve gaziler kahvaltıda bir araya geldi. 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle saat 16.30’da gazi ve gazi yakınları için tekne turu düzenleneceği açıklandı.
Bu haberi sosyal medyada paylaşabilirsin.






Benzer Haberler
Kaymakam ürkmezer’den i̇lk ders zi̇li̇
Payallar mahallesi̇’ni̇n en i̇şlek caddesi̇ sıcak asfaltla daha konforlu hale ...
16 yaşındaki̇ çocuk kendi̇ni̇ astı
Başkan yücel, beledi̇ye personelleri̇yle bayramlaştı
Güzelbağ yangın bölgesi̇nde 3 bi̇n 800 fi̇dan toprakla buluştu .
8 mart’ta 80 ülkeden kadınları bi̇r araya geldi̇ .
Alanya beledi̇yesi̇ 8 mart i̇çi̇n kapsamlı bi̇r programla kutlayacak .
Kızılcaşehi̇r i̇le obaalacami̇ mahallesi̇ arasında yeni̇ bağlantı yolu