Telefon
WhatsApp
KENT KONSEYİ BAŞKANI NURHAN ÖZCAN GÜVEN TAZELEDİ !

Alanya Kent Konseyi Seçimli Olağan Genel Kurulu, Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Başkan Özcan delegelerden tam oy alarak yeni dönemde de başkan seçildi. Alanya Kent Konseyi Seçimli Olağan Genel Kurulu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, siyasi partilerin ilçe başkanları, oda ve derneklerin başkanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve muhtarların katılımıyla Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

“ALANYA İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ”

Kongrenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Alanya Kent Konseyi’nin yakalamış olduğu dinamizmi korumayı ve geliştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Başkan Özcan, “Alanya’nın gelişiminin devamını sağlamak, yenilenen ve her geçen gün ilerleyen teknolojiyle uyumlu bir kent oluşturabilmek adına Alanya Belediyesi’nin önderliğinde kentin tüm dinamikleriyle birlikte çalışıyoruz” dedi.

“KENTİMİZİN EN ÖNEMLİ OLUŞUMLARINDAN”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de, “Kent Konseyimiz kurulduğundan bu yana yaptığı çalışmalarla adından söz ettirmiş ve şehrimize önemli katkılar sağlamıştır. Alanyamızı ilgilendiren birçok konu ve sorunun çözümü noktasında elini taşın altına koyan, proje ve hizmetler geliştiren Kent Konseyimiz, toplumun dinamiklerini bir araya getirerek, her zaman güzel bir birliktelik örneği sergilemektedir” diye konuştu. “

BERABER ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

“Kent Konseyimiz sayesinde şehrimizin birikimlerinin değerlendirildiğini ve ortak aklın işlerlik kazandığına inanıyorum” diyen Başkan Yücel, “Bizler insan ve hizmet odaklı belediyecilik anlayışımızla, Kent Konseyimizle elbirliği ile güzel hizmetler gerçekleştirdik, bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde çalışmayı sürdüreceğiz. Kent Konseyi Başkanı Sayın Nurhan Özcan’a ve tüm kent konseyi üyelerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Seçilecek tüm yeni yönetim kurulu üyelerini de tebrik ediyorum” dedi.

BAŞKAN YÜCEL’DEN AŞI ÇAĞRISI VE GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Ülke olarak zor bir dönemden geçildiğini belirten Başkan Yücel, “Pandemi ile mücadele ederken, Alanyamızda, komşu ilçelerimizde ve ülkemizin birçok kentinde tarihin en büyük yangınlarını yaşadık. Ciğerimiz yandı. Ardından da Karadeniz bölgemizde yaşanan sel felaketi ile acılarımız katlandı. Yangın ve sel felaketinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. İnşallah bunlar son olur. Rabbim ülkemizi ve bizleri afetlerden korusun. Pandemi dolayısıyla da Alanyamızda kayıplar yaşadık. Lütfen aşı olarak ve kurallara uyarak, kendimizi ve sevdiklerimizi korumaya devam edelim” ifadelerini kullandı.


Bu haberi sosyal medyada paylaşabilirsin.



Haber Yazı Detay Alt Kısım Reklam Alanı 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Trend Haberler

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Sosyal Medyada Biz

E-Bülten Aboneliği