Telefon
WhatsApp
KAYMAKAM ÜRKMEZER’DEN İLK DERS ZİLİ

Törene Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende öğrenciler konuşmalar yapıp, şiir okudu. Daha sonra halk oyunları gösterileri sunuldu. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Alanya ne kadar turizm, tarımla öne çıksa da son yıllardaki başarısından dolayı resmen bir eğitim ve öğretim şehri. Şehrimizdeki iki üniversite ile birlikte bu şehrin değişimine, gelişimine katkı sağlayan herkes, her şeyin eğitimle olacağını düşündüğünden eğitimde de Alanya başarılarıyla kendinden söz ettirmeye başladı” dedi.

Alanya’daki eğitim kalitesini artırmak adına sürekli çalıştıklarını ve çalışmaya da devam edeceklerini ifade eden Başkan Yücel, “Ben buradan başta velilerimiz, kaymakamımız olmak üzere herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Biz bunu yaparken, arzu ettiğimiz hedeflere ulaşırken temel altyapı, sosyal donatı, yol, su yapmak bir yana eğitime de elimizden geldiği kadar destek veriyoruz. Çünkü biz bu şehri ne kadar ihya edersek, ne kadar yaşanabilir bir şehir yaparsak, ihya edemediğimiz gençlik bir gün ihya ettiğimiz bu şehri bertaraf eder düşüncesiyle, her şeyin eğitimle çözüleceği inancıyla eğitime destek vermeye çalışıyoruz. Tüm okullarımızın bakım-onarımından, çevre düzenlemesinden, yeni okulların yapılmasından, kreşlerden, kütüphanelerden, kırsalda okumayan hiçbir kız çocuğumuz kalmasın diye lise ve dengi öğrenci yurtlarından her şeye destek vermeye çalışıyoruz. Biz de bunu şehrimizin çok iyi bir seviyeye gelmesi için mücadele ediyoruz. Eğitim camiamıza yeni yılın hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

Kaymakam Fatih Ürkmezer de Başkan Yücel’e eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür edip ders başı yapan tüm öğretmen ve öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi. Kaymakam Ürkmezer, konuşmasının ardından yeni eğitim öğretim yılının ilk ders zilini Başkan Yücel ile birlikte çaldı. Öğrenciler, günün anısına gökyüzüne kırmızı beyaz balonlar bıraktı.


Bu haberi sosyal medyada paylaşabilirsin.



Haber Yazı Detay Alt Kısım Reklam Alanı 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Trend Haberler

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Editörün Seçimi

Sosyal Medyada Biz

E-Bülten Aboneliği