Telefon
WhatsApp
BAŞKAN YÜCEL KÜÇÜK ZEYNEP'İN SEÇİM VAADİNİ YERİNE GETİRDİ !

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gönül Kemal Reisoğlu İlkokulu 3-E sınıfı öğrencisi Zeynep Aydemir’in, sınıfında yapılacak ‘Sınıf Başkanlığı’ seçimlerinde “Başkan seçilirsem, sınıfımıza Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i getireceğim” vaadini yerine getirdi. Başkan Yücel, bu vaatle birlikte sınıf başkanı seçilen Zeynep’i ve sınıf arkadaşlarını ziyaret etti. Başkan Yücel, minik öğrencilere dezenfektan seti ve mandalina da dağıttı.

“ZEYNEP KIZIMIZIN VAADİNE KONU OLMAK MUTLU ETTİ”

Sınıf başkanı Zeynep Aydemir’in vaadinin kendisini hem mutlu ettiğini hem de güldürdüğünü ifade eden Başkan Yücel, “Miniklerimiz tarafından takip ediliyor, seviliyor olmak beni oldukça mutlu etti. Demek ki başarılı işler yapmışız ki miniklerimizin de gönlünü kazanmışız. Minik Zeynep’in bu talebi bizlere tebessüm ettirdi. Pırıl pırıl gençler yetişiyor, hedefleri daima en tepede” dedi.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Sınıf başkanı Zeynep Aydemir de, Başkan Yücel’in sınıfı ziyaret etmesinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Üç vaadim vardı, ikisini gerçekleştirmiştim. Bir tek Başkanımızın sınıfımızı ziyaret etmesi kalmıştı. O da beni kırmadı ve sınıfımıza geldi. Çok teşekkür ediyorum. Her zaman gülen, çocuklarla iyi anlaşan bir başkanımız var” dedi.


Bu haberi sosyal medyada paylaşabilirsin.



Haber Yazı Detay Alt Kısım Reklam Alanı 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Trend Haberler

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Sosyal Medyada Biz

E-Bülten Aboneliği