Alanya Motofest’ten Türkiye’de Bir İlk: Beş Yıldızlı Otelde Her Şey Dahil Motosiklet Festivali!
Alanya Motospor Kulübü Başkanı Uğur Uzun’un liderliğinde, Türkiye’de ilk kez beş yıldızlı bir otelde her şey dahil konseptiyle motosiklet festivali düzenleniyor. 17-20 Nisan 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Alanya Motofest, 500’ün üzerinde motosiklet tutkununun katılımıyla gerçekleşecek.
Festivalin konsept danışmanlığını, Türkiye’nin en büyük festival platformu Festivall.com.tr üstleniyor. İlk kez düzenlenmesine rağmen yoğun ilgi gören etkinlik, motosiklet camiasında heyecan yarattı. Katılımcılar, "Motosikletle uzun yol geldikten sonra konforlu yataklarda uyuyup, masaj, spa gibi imkanlarla hem tatil hem festival deneyimi yaşamak çok yerinde bir karar" yorumlarında bulundular.
Dolu Dolu Program, Unutulmaz Deneyim
Festival boyunca katılımcıları konserler, DJ performansları, dans şovları ve çekilişlerle dolu eğlenceli bir program bekliyor. Çekilişle verilecek hediyeler arasında bir motosiklet de yer alıyor!
65 şehirden, 50’nin üzerinde motosiklet klübü ve 500’den fazla kişinin katılımıyla gerçekleşecek bu eşsiz etkinlikte katılımcılar;
- Jeep safari,
- Bot turu,
- Rafting gibi macera dolu aktivitelerin yanı sıra;
- Alanya, Manavgat, Side ve Köprülü Kanyon’un doğal güzelliklerini keşfetme şansı bulacaklar.
Festival, 17-20 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek.
Bu haberi sosyal medyada paylaşabilirsin.






Benzer Haberler
Alanya ki̇tap fuarı 26 eylül’de kapılarını 7. kez açıyor
Gedevet’te tari̇h ve günümüz bi̇r arada yaşandı
Alanya’da zafer bayramı coşkusu yaşanacak
Gökbel’de i̇ki̇nci̇ kez başpehli̇van enes doğan
Herkesi̇n gökbel’i̇ başladı
Sapadere kanyonu yeni̇den zi̇yarete açıldı
Alanya’da deni̇zci̇li̇k ve kabotaj bayramı heyecanı
Alanya motosi̇klet festi̇vali̇’ne yangın engeli̇