Telefon
WhatsApp
ALANYA BELEDİYESİ'NİN MİNİK ZİYARETÇİLERİ !

Yaylalı İlkokulu’nun 3 ve 4’üncü sınıf öğrencileri, Alanya Belediyesi’ni ziyaret etti. Yerel Yönetimler ders konusunu uygulamalı olarak görmek isteyen öğrencileri, Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Yenialp karşıladı. İlk olarak Encümen Odası’nda öğrencileri bilgilendiren Başkan Yardımcısı Yenialp, ardından öğrencilere müdürlükleri gezdirdi.

ÖĞRENCİLER KOMİSYON TOPLANTISINA KATILDI

Alanya Belediyesi müdürlüklerini ziyaret eden öğrenciler, kamera odasının ardından İmar Komisyonu’nun toplantısını gerçekleştirdiği Meclis Salonu’na geçti. Burada Meclis üyeleri Melike Nazifoğlu, Mehmet Ali Kiriş, Hasan Can Kamburoğlu ve Nazmi Zavlak ile sohbet eden minikler, merak ettikleri konuları sorarak bilgi aldı. Öğrenciler, sohbetin ardından komisyon üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yaylalı İlkokulu’nun sınıf öğretmenleri Ayşe Aydın ve Fethi Belek, ziyaretin ardından gösterilen ilgi için bütün birimler adına Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Yenialp’e teşekkürlerini iletti.


Bu haberi sosyal medyada paylaşabilirsin.



Haber Yazı Detay Alt Kısım Reklam Alanı 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Editörün Seçimi

Sosyal Medyada Biz

E-Bülten Aboneliği