Telefon
WhatsApp
 8. Liseler Arası Tiyatro Şenliği bitti

Bu sene 8.’si, gerçekleşen Alanya Belediyesi Liseler Arası Tiyatro Şenliği’ne 4 lise katıldı. Birbirinden güzel oyunlarla dolu dolu geçen şenlik renkli görüntülere sahne oldu. Profesyonelleri aratmayan oyunları yüzlerce öğrenci ve tiyatro sever izledi.

Şenliğin son gününde öğrenciler için ödül ve teşekkür töreni düzenlendi. Ödül törenine Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Akbaş, Belediye Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal, Belediye Tiyatrosu Oyuncuları, öğrenciler, öğretmenler ve oyuncu öğrencilerin yakınları katıldı.

Ödül töreninde söz alan katılımcı okulların temsilcileri yaptıkları konuşmada, sanata ve Liseler Arası Tiyatro Şenliği’ne verdiği destekten dolayı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ettiler. Muhteşem bir şenliği geride bıraktıklarını belirten okul temsilcileri, Alanya Belediyesi’nin düzenlediği bu şenlikle öğrencilere tiyatro sevgisinin aşılandığını ve kültürlü, sanatsever yeni bir nesil yetiştirildiğinin altını çizdiler.

Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Akbaş, “Sanat bir milletin olmazsa olmazıdır” diyerek katılımcı okulları tebrik etti. Akbaş, şenliğe katılan okulların her yıl artmasını dilediklerini ifade etti.

Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal ise "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin kendilerini ispat ettiler. Sahne er meydanıdır. Özgüvenlerini görmek kendilerinin ifade etmeleri bizi çok onurlandırdı. Şenliğimiz amacına ulaşmıştır. Katılım gösteren emek veren herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.


Bu haberi sosyal medyada paylaşabilirsin.



Haber Yazı Detay Alt Kısım Reklam Alanı 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Trend Haberler

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Sosyal Medyada Biz

E-Bülten Aboneliği